Azerbaycanlı Kardeş Çocuklarımız ile Kış Kampında Buluştuk!

TEKNOFEST Azerbaycan’a yarışmacı olarak katılmış Azerbaycanlı şehit çocuklarına özel olarak Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) desteği, YAŞAT Vakfı ve ZAFER Şehit Ailelerine Destek Derneği’nin yardımlarıyla 26-30 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul’da bir kış kampı programı düzenledik.

Program kapsamında Beyoğlu Belediyesi'ne ait Kefken Kamp Alanı'nda gerçekleştirdiğimiz sosyal, sportif faaliyetlerin ardından İstanbul'un tarihi ve kültürel mekânlarını yakından tanıma fırsatı bulduk. Bilişim Vadisi, Bilim Üsküdar, Bilim Beyoğlu, Baykar merkezleri ve vakıf merkezimizi ziyaret ettiğimiz Azerbaycanlı kardeş çocuklarımız ile İstanbul’da eğlenceli ve eğitici beş güzel gün geçirdik.

Azerbaycan ile kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu özel ve anlamlı program vasıtasıyla unutulmayacak hatıralar biriktirdik.