T3 Vakfı Olarak Deprem Bölgesi Yardım Seferberliği Devam Ediyor!

“Asrın Felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler sonrası Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı olarak afet bölgelerindeki yaraların sarılmasına destek olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

10 milyon TL’lik Nakdi Yardımı Bağışladık

İlk aşamada, 10 milyon TL’lik nakdi yardımı afetten etkilenen depremzedeler için AFAD' a bağışladık. Vakfımız bünyesinde bulunan DENEYAP merkezlerini ilk günden itibaren lojistik depo haline getirerek, erzak ve temel ihtiyaç malzemelerinin ilk etapta toplanması için seferber ettik. Merkezlerde, ihtiyaç malzemeleri organize edilerek deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Erzak ve temel ihtiyaçlardan oluşan yardım paketleri, vakfımız gönüllülerinden oluşan 255 kişilik bir ekip ile ihtiyaç sahiplerine ulaştı. AFAD ile koordineli bir şekilde acil ihtiyaç malzemelerinin dağıtımı, gönüllülerimizin destekleriyle sağlanmaya devam ediyor.

Deprem Bölgelerinde Teknoloji Atölyeleri Kuruyoruz

Depremden etkilenen çocukların eğitim süreçlerine destek olmak ve sosyal hayata katılımlarını hızlandırmak amacıyla teknoloji atölyeleri kurarak ve DENEYAP atölyelerinde hali hazırda eğitim gören çocuklar için verilen teknoloji eğitimlerinin benzerini bu atölyelerde verilmeye başlanacak.