Hakkımızda

Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.

Abdullah Demirhan Mütevelli Heyeti Üyesi

Abdullah Demirhan İstanbul’da doğmuştur. Üniversite imtihanlarını dereceyle kazanarak, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni dört yılda dereceyle bitirdi. Lisans eğitiminin ardından Amerika'da dil eğitimi alan Demirhan, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans dersleri aldı. "Kara Avrupa Hukuku ve Anglo Sakson Hukuku" hakkında karşılaştırmalı hukuk seminerlerine katıldı. 1992 yılından bu yana İstanbul’da serbest avukatlık yapan Demirhan, bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşu ve hayır kuruluşunda başkanlık, yönetim kurulu üyeliği gibi sosyal görevlerde yer almıştır.  Canan Bayraktar Toplum Sağlığı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Mütevelli Heyeti Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Abdullah Demirhan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği ve TEKNOFEST İcra Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir.