Hakkımızda

Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.

Asude Reyyan Özdemir Yönetim Kurulu Üyesi

Asude Reyyan Özdemir, 21 Ağustos 2001 tarihinde doğmuştur. Lise eğitimini Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. 2017-2020 yılları arasında Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almıştır. 2020 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümüne birincilik ile girerek lisans eğitimine başlamıştır. Aynı zamanda Uluslararası Yazılım Okulu Ecole 42 İstanbul’da eğitimine devam etmektedir. Baykar Teknoloji’de Yazılım Mühendisi ve Intelkit Analytics’de Veri Bilimcisi olarak staj deneyimleri bulunmaktadır. Bilişim Vadisi’nde Kurumsal İletişim Departmanı’nda asistan olarak çalışmalarda bulunmuştur. Halihazırda Bilişim Vadisi bünyesindeki Ekosistem Geliştirme Ofisi’nde asistan öğrenci olarak görev almaktadır.

Ayrıca Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın aktif bir üyesi olan Özdemir, Deneyap Mezunlar Platformu başkanlığı görevine de devam etmektedir. Başlangıç seviyesinde Arapça ve Almanca ile beraber ileri seviyede İngilizce bilmektedir.